Aquest 2014 no et perdis el videoclip del guanyador de la primera edició, Àngel Buenaventura

divendres, 28 de juny del 2013

Àngel Buenaventura guanya el concurs online "La Música" per un 55,7% dels vots

Ja tenim guanyador de la primera edició del concurs online "La Música Catalunya", l'Àngel Buenaventura. D'entre els 9 finalistes (de més de 270) que vau participar al concurs, es van anar realitzant fases d'eliminació combinant els vots del públic amb els del jurat fins que es van escollir els últims tres (l'Àngel, l'Ader i la Masé) guanyador d'origen urgellenc.


Què passarà a partir d'ara amb el guanyador?

El concurs era una mena de "casting" per escollir un aspirant per començar a publicitar-lo per diferents xarxes socials, ràdios i televisions i que els seus videos del canal de YouTube tinguin les majors reproduccions possibles.
A partir de demà mateix, començarà la publicitat del jove cantant, penjant aquí i per totes les xarxes socials el seu nou videoclip.

La pàgina web del concurs, a partir d'ara, la dedicarem a posar informació del guanyador, els seus vídeos, entrevistes i diferents actuacions.

D'aquí molt poc, l'Àngel, realitzarà una entrevista per la organització del concurs i a més, realitzarà una tuitcam a través del Twitter de Polseres Vermelles.

El cantant, ja ha realitzat una primera entrevista a la ràdio de la seva ciutat; Ràdio Seu, podeu fer-li un cop d'ull aquí.

Si voleu més informació sobre ell la podeu trobar al seu Twitter o Instagram i també a la pàgina del seu grup de rock; Rock Cerdà.

Moltes gràcies a tots els que heu participat d'alguna manera en aquest innovador concurs, ja sigui com a concursants, organitzadors o públic. Hem rebut més de 110.000 visites i 10.500 vots a les diferents  enquestes publicades

9 comentaris:

  1. m'agradava.. Esperem q tingui sort en aquest mon de la música!! ;)

    ResponElimina
  2. preferia la Masé.. pero l'àngel m'agrada també!! A veure que ens presenta com a guanyador! Sort :)

    ResponElimina
  3. tomaaaaaaaaaaaaaa!! tu pots ;)))

    ResponElimina
  4. felicitats Angel¡ Amb ganes d'escoltar-te més

    ResponElimina
  5. angel felicidades te lo mereces :)

    ResponElimina
  6. gran persona, gran veu!! Endavant i a conquistar el món :-)

    ResponElimina
  7. carinyet, ja veus si tu mereixes!! petonas

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats .disfruta tens una veu molt maca

    ResponElimina
  9. No se lo merecía en absoluto.

    ResponElimina